Er I tip-top trafikklar hjemme hos jer? Eller kunne I tænke jer nogle redskaber til, hvordan de mindste i familien også bliver sikre i trafikken?

Med et medlemskab til trafikklubben Ny Trafikant med Villads fra Valby bliver dit barn gradvist klædt på til at kunne færdes sikkert i trafikken igennem sjove opgaver, spil, musik og meget mere. Alt sammen med udgangspunkt i Villads fra Valby-universet, som børnene kender det fra bøger og film. Klubben henvender sig til børn i alderen 3-6 år. Et medlemskab koster 199 kr. pr. år.

Alle medlemmer får:

Medlemspakker

Medlemspakker

En årlig medlemspakke med en masse spændende og lærerigt indhold. Pakkerne indeholder bl.a. unikke Villads fra Valby-produkter, der kun kan købes via klubben, Villads’ trafikklubsang og forskellige trafikspil for hele familien. Indholdet i pakken er udviklet og tilpasset til det enkelte barns alder.
Læs mere om medlemspakkerne her

 
Klubside

Adgang til klubside og events

Adgang til trafikklubsiden, hvor I bl.a. kan læse mere om Villads fra Valby, finde forskellige trafikspil, opgaver og guidelines til, hvordan I får sikkerheden i top hjemme hos jer. Derudover kan alle medlemmer tilmelde sig Centimeter Maraton med Rasmus Klump via klubsiden og få 50% på deltagergebyret.
Læs mere om spil & opgaver her

 
Breve og mails

Breve og emails

Fire årlige medlemsbreve med aktuelle nyheder, gode råd, sjove lege og opgaver, I kan bruge derhjemme og anden trafikballade for både store og små. I får selvfølgelig også både en hyggelig fødselsdags- og julehilsen fra Villads og trafikklubben, så også de skønne mærkedage bliver trafiksikre.