Denne side er til dig som forælder eller bedsteforælder. Nogle gange kan det være svært at holde styr på alle love og regler i trafikken og ikke mindst at formidle det videre til børn uden at skræmme eller pakke børnene ind i vat. Det behøver dog ikke være farligt at færdes i trafikken, bare man på forhånd har taget sine sikkerhedsforanstaltninger, og børnene er klædt godt på til at færdes både i selskab med voksne og alene.

Her på siden har vi samlet en blanding af anbefalinger, generelle regler og bestemmelser, samt ideer til, hvordan I kan gøre trafiklæring til en sjov aktivitet for hele familien eller måske endda lave trafiktema til børnefødselsdagen. Mulighederne er mange!

Trafiklæring for børn

Trafiklæring for børn

Hvordan er det lige, at man griber trafiktræning an, når man har et barn i alderen 3-6 år? Her får du en forståelse for barnets udvikling og indlæringsevne samt råd til, hvordan I hjælper jeres barn bedst på vej til at blive en sikker trafikant.

Kun for medlemmer

Trafiklege

Trafiklege og trafikfest

Hvem elsker ikke at lege? Både store og små kan være med, så hiv endelig hele familien op af sofaen. På denne side finder I inspiration til, hvordan trafiktræning kan blive sjovere med inspiration til lege, lækre opskrifter og meget mere.

Kun for medlemmer

Guidelines

Guidelines

Sidder cykelhjelmen nu også korrekt, og har I valgt den rigtige cykel til jeres barn? Få her på siden uddybende guides til at få sikkerheden helt i top, hvad end det er til fods, på cykel eller i bilen.

Kun for medlemmer