Vilkår

Handelsbetingelser ved tilmelding til trafikklubben Ny Trafikant med Villads fra Valby

Handel på nettet, e-handel, adskiller sig fra almindelig handel ved, at du som forbruger er ekstra godt beskyttet. For at imødekomme den utryghed, der af nogle kan opleves ved e-handel, er der en del regler, der gælder specielt for e-handel. 
Hvis du er under 18 år, skal du bede dine forældre eller værge om lov til at opgive en e-mail adresse, og de skal også hjælpe dig med at handle over nettet, da det er ugyldigt for personer under 18 at handle uden forældres eller værges accept.

Medlemskaber til trafikklubben har en varighed af ét år. Der betales for ét helt års medlemskab ved tilmelding, og medlemskabet vil være gældende fra den pågældende dato. Et års medlemskab koster den pris, der til enhver tid fremgår af siden "Bliv medlem". Medlemskabet fornyes ikke automatisk efter udløb.

Betaling

Du betaler online med Visa/Dankort eller Dankort. Alle priser er i danske kroner. Betalingen for bestilte ydelser bliver trukket fra dit pengeinstitut, når pakken er afsendt. På den e-mailadresse, der er opgivet, tilsendes din bekræftelse på tilmelding til trafikklubben og kvitteringen for, at du har betalt. Læs mere om dine muligheder for at fortryde længere nede i handelsbetingelserne.

Sikkerhed

Betalingen sker med Visa/Dankort eller Dankort. Der stilles store krav til handel med kreditkort på nettet, så du kan være tryg ved, at sikkerheden er i orden. Børneulykkesfonden bruger en PBS-autoriseret betalingsservice, som opfylder alle krav om sikkerhed, kryptering og kontrol. Du løber derfor ingen risiko for, at dine informationer bliver misbrugt eller stjæles. Børneulykkesfonden er på intet tidspunkt i besiddelse af dine kreditkort-informationer. Hele den del af handelen håndteres via samarbejdspartneren DIBS, som sørger for at informationen om dine kreditkort er krypteret (efter SSL-standarden, bekræftes ved at der er en "hængelås" i nederste højre hjørne i din browser).

Moms

Trafikklubben er momsfritaget efter momslovens § 13, stk. 1, nr. 21

Persondata:

Jeg accepterer, at alle oplysninger gemmes og benyttes af Børneulykkesfonden, Gammel Kongevej 60, 1790 København V. Der er ingen andre end Børneulykkesfonden, som ser mine personoplysninger.